Srce Parka je začelo biti leta 2015. Na Ilirskobistriških tleh je svoje mesto v nekdanji kavarni Cafe Roma dobil Lounge Bar & Pizzeria, Park Seventeen »Seventin« kot ga danes pozna že skoraj vsak Bistrčan. V svojem sedmem, pravljičnem letu delovanja, pa je Park Seventeen začutil, da je čas, da svojo zgodbo razširi še drugod.

Dobrodošli v Park Šempjtr, dobrodošli v Šempjtr, ki simbolizira zgodovinsko ime današnje Pivke.
Pivka se v pisnih zgodovinskih virih prvič omenja leta 1300 kot Villa Santi Petri super Piucha (Sv. Peter nad Pivko), leta 1498 pa preprosto Sveti Petre. Ime Šent Peter (»Šempjtr) na Krasu se je ohranilo vse do leta 1952, ko je bilo naselje preimenovano v Pivko.

Prostor oziroma kotiček, kjer lahko vsak najde nekaj zase in svoje zahtevne brbončice. Naj bo to čas za klepet ob dobri kavi. Čas, ko se skupaj z družino ali prijatelji razvajamo ob dobri tortici. Čas za resne in kreativne pogovore ob malo bolj močnih aromah prefinjenih pijač, ki še tako nore misli vodijo do novih idej. Odlična priložnost za postanek po dolgi vožnji in prijetnejšem nadaljevanju poti proti morju. Pri nas so dobrodošli tudi vaši štirinožni prijatelji, saj je poskrbljeno za svežo vodo in priboljške. Najmlajši se lahko poigrajo v otroškem kotičku, skranje gostega soka s smetano, pa bo doživetje naredilo še prijetnejše.

Uživajte v udobju, kjer si želimo, da vas omamne dišave odlične in vrhunske kave ter ostalih dobrot za trenutek ponesejo v sedma nebesa. Hkrati pa vas vabimo, da vas korak ponese tudi na ogled znamenitosti, ki jih ponuja čudovita pokrajina okoli nas.

Park Šempjtr

Postojnska cesta 16,
6257 Pivka

info@park-seventeen.com

DELOVNI ČAS:

PON-SOB: 07:00 – 23:00
NED in PRAZNIKI: 08:00 – 23:00.

Park Šempjtr

Park Šempjtr - kava
Park Šempjtr
Park Šempjtr
Park Šempjtr - sladice